WILD IDEAS EVOLVE

Video Produkcija

Video produkcija je tisto, s čemer se ukvarjamo že več let. Naš posel poznamo v nulo, zato prevzamemo vse faze, od idejne zasnove do postprodukcije, in v popolnosti razbremenimo tebe in tvojo ekipo. Ker razumemo, kaj potrebuješ, vodimo proces in pazimo na tisto, kar še sam ne veš. Preveri, kaj zajema vsaka izmed faz video produkcije.

V fazi predprodukcije postavimo temelje za uspešen končni izdelek. Skupaj oblikujemo koncept in zgodbo, razvijemo vsebino in scenarij ter izberemo primerno lokacijo in igralce. Pri tem upoštevamo tudi finančni vidik video produkcije in najdemo stroškovno učinkovite rešitve, ki ne vplivajo na kakovost izdelka.

V produkcijski fazi zavihamo rokave in gremo v akcijo. Ne le, da omogočamo najem studia, imamo tudi vrhunsko snemalno opremo. Stremimo k popolnosti, zato nam lahko svoj projekt zaupaš brez skrbi.

V postprodukciji naši mojstri posebnih učinkov poskrbijo za uau efekt, naši montažerji pa združijo vse elemente videa v zaključeno celoto, vključno z zvokom in glasbo. S skupnimi močmi ustvarimo izdelek, ki navdušuje.

Tvojo vizijo spreminjamo v resničnost, ne glede na to, ali želiš ustvariti korporativni video, produktni video, animiran pojasnevalni video ali glasbeni video.

Razišči ostale storitve:

Nothing found.