WILD IDEAS EVOLVE

Prenos v živo

Prenosi v živo so prihodnost spletnega komuniciranja, pri PRIMATE smo strokovnjaki za zagotavljanje profesionalnih in visokokakovostnih prenosov v živo, ki vas v realnem času povežejo z vašim občinstvom. Ne glede na to, ali gre za predstavitev izdelkov, koncert ali kateri koli drug dogodek, imamo izkušnje in strokovno znanje, da vaš dogodek v živo oživimo.

Naša ekipa uporablja najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja brezhibno izkušnjo za vas in vaše občinstvo. Ponujamo celovito storitev, ki vključuje postavitev, najem opreme, tehnično podporo in upravljanje produkcije na kraju dogodka. Ne glede na to, ali želite oddajati na YouTube, Facebooku, Instagramu, Twitchu ali katerem koli drugem digitalnem kanalu, smo tu za vas.

Zavedamo se, da je pretakanje v živo naložba v vašo blagovno znamko in zato smo predani zagotavljanju rešitve, ki ustreza vašim potrebam in presega vaša pričakovanja. Zakaj bi se zadovoljili z amaterskimi prenosi v živo, ko pa lahko s storitvami produkcije prenosov v živo pri PRIMATE-u zagotovite profesionalen in dovršen prenos? Stopite v stik z nami še danes in skupaj oživimo vaš dogodek v živo!

Razišči ostale storitve:

Nothing found.