WILD IDEAS EVOLVE

Spretna medijska produkcija.

Kamorkoli seže pogled, to je naš teritorij.
Medijska produkcija, video, VFX, izdelava animacij, grafično oblikovanje, filtri za socialna omrežja in mnogo več.


Video produkcija.

Kreiraj vsebino s pomočjo naše izkušene medijske produkcije, ki poskrbi za idejno zasnovo, razvoj scenarija, izbor lokacije, najem studia in igralsko zasedbo. Najsi bo glasbeni videospot, korporativni video, snemanje dogodkov ali snemanje reklamnih oglasov. Pusti domišljiji prosto pot, saj v postprodukciji ustvarimo katerikoli efekt.


VFX&Posebni učinki.

Integriraj žive posnetke z računalniško generiranimi ter ustvarjaj osupljive fotografije in videoposnetke. Dvigni nivo svoje produkcije in izstopaj v divjini. Naši talenti se skrivajo v produkciji vizualnih efektov in v umetnosti združevanja večjega števila slik ali videov v eno. V našem VFX studiu zato montažo opravimo z levo roko. In veliko spretnostjo.


Najem opreme.

Stalno posodabljamo svoja orodja, tako uresničujemo naše divje ideje. Še več, vsa naša produkcijska oprema, od kamer, luči do zaslonov, je na voljo za najem. Tako lahko brez zadržkov izraziš svojo kreativnost. Počekiraj našo zalogo in si rezerviraj tisto, kar potrebuješ za svoj projekt.


AR Efekti.

Ja, tudi Instagram in TikTok filtri. Ojačaj uporabniško izkušnjo z razširjeno resničnostjo (AR) in razširi človekov pogled na svet s teksti, grafikami ali zvočnimi efekti. AR efekti so tu, da obogatijo izkušnjo uporabnika v okolju, ti pa lahko z njimi okrepiš izkušnjo svoje znamke.


Barvna korekcija.

Pokaži svoj izdelek v najlepši luči. Naša medijska produkcija obvlada barvno korekcijo in poišče najboljše ravnovesje barv na fotografijah ali posnetkih. S sokoljevim okom in napredno tehnologijo ustvarjamo želeni stil, videz ali občutek. Z nami zgodbe na zaslonu ne le oživijo, temveč tudi osupnejo.


Prenos v živo.

Digitalna doba je v polnem zamahu, z njo pa tudi prenosi v živo. Pozabi na telefon in povzdigni video produkcijo svoje vsebine na profesionalno raven. Naša ekipa ima kilometrino in tehnologijo za podporo tvojemu dogodku ali prenosu vsebine za katerikoli kanal, najsi bo YouTube, Facebook, Instagram, Twitch ali kaj drugega.


Voice-over snemanje.

Poišči pravi glas za svojo znamko. PRIMATE sodeluje s širokim naborom profesionalnih voice-over špikerjev vseh starosti in spolov, ki ustvarjajo zvočne posnetke v katerem koli jeziku ali naglasu želiš. Če govorca že imaš, imamo zate prostor — pridi v naš sodobno opremljen zvočni studio.


Fotografija.

Si želiš fotografij, ob katerih bodo padale čeljusti? Naš fotografski studio poskrbi za profesionalno ali korporativno fotografiranje, portrete, fotografije za komercialne namene kot tudi fotografiranje dogodkov. Olepšaj svojo spletno stran, pokaži svoje prostore, predstavi izdelke ali ujemi dogodek v objektiv.


Kreativna retuša.

Ustvarjamo, manipuliramo, retuširamo in izboljšujemo fotografije. Imamo oko za detajle, zaradi katerega je vsaka fotografija boljša. Pokrivamo širok spekter, od retuše fotografij, urejanja kreativnih vizualov, postprodukcije do oblikovanja logotipov, računalniško generiranih slik (CGI) in grafičnega oblikovanja.


Video animacija.

Naš studio preobraža kompleksne ali abstraktne ideje v preproste video animacije. S prehodi med slikami pojasnimo povezave med idejami in pripovedujemo enostavne zgodbe. Če iščeš medijsko produkcijo za izdelavo video animacij, animiranega korporativnega videa, stop motion videa ali videa, ki razloži tvoj izdelek ali pristop, nam piši.


Grafično oblikovanje.

Ujemi pozornost s kreativnimi kampanjami ali vizualno podobo znamke. Naš studio za grafično oblikovanje lahko pretvori idejo v vizualni jezik, ki se povezuje s tvojo znamko, logotipom ali oblikovnim stilom. Razumemo tvojo vizijo in tvoje občinstvo, saj imamo izkušnje in znanje, da povzdignemo tvojo vizualno komunikacijo na višjo raven.


3D Oblikovanje.

Idejam dajemo življenje. Z naprednimi tehnikami 3D animacije ustvarjamo nove svetove za glasbene spote, produktne ali imidž videe ali video navodila. Abstraktne ideje pretvorimo v realistične renderje, ki jih zlahka zamenjaš za resnične. Toliko o tem, kako kakovostni so naši izdelki.


Glasbena produkcija.

Iščeš nekoga, ki ti bo znal prisluhniti? Naša glasbena produkcija obvlada obdelavo zvoka in glasovnih posnetkov za glasbene videospote, televizijske oglase, digitalne videe in radijske oglase. Naši zvočni inženirji navdušujejo v produkciji glasbe in vokalov z izdelki, ki ustrezajo najvišjim standardom glasbene industrije.